loader
otel havlusu, otel havlu fiyatları, otel havlusu fiyatları, otel banyo havlusu fiyatları, otel havlu üreticileri, otel havlusu denizli,

Otel Havlusu Fiyatları Ne Kadardır? - Otel Havlusu Denizli

Otel havlusu fiyatları ne kadardır? - Otel Havlusu Denizli

   Otel havlusu fiyatları dokumada kullanılan iplik kalitesine ve ürünün gramajına göre değişmektedir. Tekstilin başkenti Denizli'de üretilen otel havluları, son teknoloji dokuma tezgahlarında dokunup, işinin ehli boyahanelerde boyanıp kesim dikim işlemi görmek üzere konfeksiyona sevk edilir. Ürettiğimiz beyaz otel havluları %100 pamuktur, aynı zamanda uzun süreli kullanıma ve yıkamaya dayanıklı olup, sertleşme oranı oldukça düşüktür. Ürünlerimizin tümü birinci kalite otel havlularından oluşmaktadır.

   Otel banyo havlusu fiyatları, yukarıda bahsettiğimiz gibi ürün gramajına ve kalitesine göre değişmektedir. 70x140cm otel banyo havlusu fiyatı ile 90x150cm banyo havlusu veya 100x150cm büyük otel havlusu fiyatları arasında fark vardır. Ayrıca otel havlularında yapılan nakış hizmeti ve logolu havlu dokuması otel havlu fiyatlarını arttıran bir diğer faktördür.

   Otel havlusunda dikkat edilmesi gereken en önemli konu da otel havlularının kaliteli olmasıdır. Kaliteli otel havlu fiyatları, normal havlulara göre biraz daha yüksek fiyattadır. Ancak kullanım ömrü açısından karşılaştırma yaptığımızda bu fark verilmeye değerdir. Biz, bir otel tekstili firması olarak sizlere en iyi kaliteyi en uygun fiyata sunma prensibindeyiz.

   Otel havlularının üretimi isteğe göre logolu veya nakışlı olabilmektedir. Otellerin en çok şikayetçi oldukları konulardan birisi otel havlularının eksilmesi, kaybolmasıdır. Nakışlı otel havluları, havlu üzerinde oteller için aidiyet simgesi taşıdığı için bu kaybolmaların önüne bir miktar geçilmiş olur. Ayrıca logolu otel havlularının, misafirlerin gözünde otellere prestij kattığını da söylemek yanlış olmaz. 

   Otel havlusu, otel el havlusu, otel banyo havlusu satın almak ve otel havlusu fiyatlarını öğrenmek için bizimle iletişime geçebilir, toptan otel havlusu fiyat listemizi talep edebilirsiniz.

Otel Yastıkları Nasıl Olmalıdır yazısı için tıklayın.

Otel Yorganı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir yazısını okumak için tıklayın.

Otel Nevresim Takımları Nasıl Olmalıdır yazısını okumak için tıklayın.

Otel Tekstil Fiyat Listesi için tıklayın.